WORKSHOPS:

4517993 roze nw.jpgLego WeDo 2.0

Voor kinderen vanaf 6 jaar heeft LEGO® een leuke educatieve methode waarbij je zelf een kleine robot bouwt: Milo Lego MILO Model 468x465

Milo is een vrolijk gekleurde robot, die je via het WeDo programma zelf gaat bouwen en waarmee je samen de eerste stappen van het programmeren gaat zetten. Via leuke maar ook wetenschappelijke projecten leer je al gauw dat robots en computers helemaal niet zo ingewikkeld hoeven te zijn. WeDo is niet alleen een vast programma maar daagt je ook uit om met het geleerde zelf aan de slag te gaan, ga op onderzoek uit, ontwerp je eigen programma en deel je ideeën met andere kinderen. Samenwerken is met Lego WeDo heel belangrijk en daarom werk je met iemand samen, samen weet je altijd meer en is vaak veel leuker dan je denkt!

4286050 1x1 roze nw.jpgIntroductie workshop LEGO® WeDo 2.0

Wat We gaan Milo bouwen en programmeren waarna we kennis gaan maken met de mogelijkheden van de bewegings- en kantelsensor.
Wanneer Kijk voor de data in de agenda
Duur 2 uur
Aantal deelnemers Minimaal 4 en maximaal 8
Leeftijd vanaf 6 jaar
Kosten € 19,50 p.p.
Inschrijven  via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

4286050 1x1 roze nw.jpgLEGO® WeDO 2.0 Cursus

Wat In 5 lessen gaan we met Milo in verschillende projecten de wetenschap ontdekken. Leer op een leuke, speelse manier programmeren, onderzoeken en ontwerpen. Aan het eind van de les kan er met de aanwezig Lego nog even lekker gebouwd worden
Wanneer Geintresseerd ? Stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.dan sturen wij u een mail zodra de data bekend zijn.
Duur 2 uur per les
Aantal deelnemers Minimaal 4 en maximaal 8
Leeftijd vanaf 6 jaar
Kosten € 90,- voor 5 lessen
Inschrijven via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CES 2016 Lego wedo 05   CES 2016 Lego wedo 04

 

 

 

 

 Copyright © 2019 Happy 2 Create. All Rights Reserved.

LEGO® is a trademark of the LEGO Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site.
Happy 2 Create is a completely independent website which use official parts produced by the LEGO® company.