Van LEGO® kun je alles maken... Maar wat ga jij maken???

Thema's:

4651903 1x1 Licht paars nw.jpgLEGO® City

Ontwerp en bouw je eigen huis, winkel of ander gebouw. Tussendoor wordt je natuurlijk voorzien van de nodige tips en trucs...  Met alle creaties maken we vervolgens een enorme LEGO® stad. Werk aan de winkel want een stad bestaat niet alleen uit een huisje....

Minimum leeftijd: 5 jaar

City moz

 

Ninja moz

4651903 1x1 Licht paars nw.jpgLEGO® Ninjago

Skeletten, draken, slangen maar vooral NINJA's!! Bouw samen met je vrienden een coole Ninja stad, kies je Ninja en bedenk met z'n alle een bijzondere missie. Sssst natuurlijk is het een missie alleen voor Ninja's.

Minimum leeftijd: 6 jaar

 

4651903 1x1 Licht paars nw.jpgLEGO® Friends

Mia, Olivia, Sephanie, Emma & Andrea...... de dames van Friends zijn er al! Van beautysalon tot paardenmanege... LEGO® is ook voor meisjes!!! Ontwerp en bouw met je vriendinnen de mooiste huizen en winkels en creëer zo samen je eigen Heartlake City.

Minimum leeftijd: 6 jaar
Friends moz 

 

Star Wars 4651903 1x1 Licht paars nw.jpgLEGO® Star Wars

Bouw je eigen Star Wars planeet en ga samen met je vrienden op missie met je favoriete Star Wars figuren! Darth Vader, Luke Skywalker, Yoda, Han Solo, Clone Troopers, ze zijn er allemaal en niet te vergeten de Death Star!

Minimum leeftijd: 7 jaar

 

4651903 1x1 Licht paars nw.jpgLEGO® Cars

Zijn ze niet geweldig, al die leuke voertuigen uit de Cars films? Wat zullen we voor ze gaan bouwen? Een garage, een racebaan... o nee nu rijden ze net allemaal door de modder, gauw iets bouwen waar we ze kunnen wassen!

Minimum leeftijd: 6 jaar
Cars voorkant

 

Minecraft voorkant 4651903 1x1 Licht paars nw.jpgLEGO® Minecraft

Ook zo gek op Minecraft? Bouw je eigen Minecraft wereld! Uiteraard hebben we diverse LEGO Minecraft sets maar je moet toch ook echt zelf aan de slag. Er zijn meer dan genoeg blokken om een feestje lang te bouwen. Kom op want Steve zit al te wachten! 

Minimum leeftijd: 7 jaar

 

4651903 1x1 Licht paars nw.jpgLEGO® WeDo 2.0

Maak kennis met Milo de robot. Tijdens het feestje ga je in groepjes van 2 Milo de robot bouwen en programmeren. Leer hoe je Milo laat rijden maar ook weer laat stoppen... Milo kan ook nog uitgerust worden met een bewegings- en kantelsensor, hoe dat allemaal werkt? Kom het ontdekken!

Minimum leeftijd: 7 jaar - Maximaal 8 deelnemers
WEDO voorkant

 

duplo 2 4651903 1x1 Licht paars nw.jpgLEGO®Duplo

Voor de beginnende bouwer... maar ohhhh zo leuk... kom rijden met de trein, maak je eigen ballenbaan, kom spelen met Bob de Bouwer en z'n vriendjes of redt jij de prinses uit het drakenkasteel?

Minimum leeftijd: 4

 

6092674 1x2 midden blauw nw.jpg Kinderfeestjes1x2 paarsThema's1x2 geelPrijs & Info   1x2 roodAgenda    1x2 groenAanmelden    1x2 blauwVeel gestelde vragen

Tags: Lego,, legokinderfeestje, kinderfeestje, Starwarsfeestje,, Ninjagofeestje,, friendsfeestje,

 Copyright © 2019 Happy 2 Create. All Rights Reserved.

LEGO® is a trademark of the LEGO Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site.
Happy 2 Create is a completely independent website which use official parts produced by the LEGO® company.