Algemene voorwaarden Happy 2 Create:

 

300528 8 B 1x1 Green nwAanmelden:

Het boeken van een kinderfeestje kan uitsluitend via de mail:

Mailbox  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik voor de beschikbare data en tijden op deze link: Agenda (kinderfeestjes op andere data en tijden op aanvraag)

Werkwijze :

  • Stuur ons een mail met hierin uw gegevens en de gewenste datum en tijd voor het kinderfeestje. U kunt hierbij gebruikmaken van bovenstaande link.
  • U ontvangt van ons z.s.m. bericht of de door u gewenste datum en tijd nog beschikbaar is* en verdere informatie omtrent de boeking. Speciale wensen (extra tijd om cadeautjes uit te pakken e.d.) komen daarbij ook aan bod.
  • Uw boeking is pas definitief nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Ongeveer een week voor aanvang van het feestje ontvangt u van ons via de mail een factuur.

* Ondanks dat we ons uiterste best doen om de agenda op de website up to date te houden, kan het voorkomen dat een datum nog wel als beschikbaar op de site staat maar inmiddels niet meer beschikbaar is. Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk te wachten met het versturen van uitnodigingen tot u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

Door het boeken van een kinderfeestje bij Happy 2 Create gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. 

Vragen ? Wellicht kunt u het antwoord vinden bij de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, stuurt u dan gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op via 030-7600087. 

300528 8 B 1x1 Green nwBegeleiding:

Tijdens onze kinderfeestjes is het verplicht dat er minimaal 1 begeleid(st)er tijdens de workshop aanwezig is. U blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de deelnemende kinderen. 

300528 8 B 1x1 Green nwBetaling & kosten kinderfeestje/ workshop:

Ongeveer een week voor het feestje ontvangt u via de mail een factuur. Wij verzoeken u het factuurbedrag minimaal 1 dag voor aanvang van het feestje aan ons over te maken. Mochten wij het bedrag op de dag voor het feestje nog niet van u hebben ontvangen dan dient u het bedrag tijdens het feestje contant te voldoen. Let op: er is geen pinautomaat aanwezig. De kosten vermeld op de factuur zijn overeenkomstig met de bedragen die vermeld staan op uw bevestiging. Mochten deze niet overeenkomen, kunt u dit melden doormiddel van het beantwoorden van de mail met de factuur.

300528 8 B 1x1 Green nwAnnuleren:

Voor het geval dat u de het feestje moet annuleren, worden er als u dit uiterlijk 7 dagen voor aanvang van het kinderfeestje of workshop doet, geen kosten in rekening gebracht.
Bij een annulering binnen 7 dagen voor aanvang van het kinderfeestje, berekenen wij u € 50,-- aan annuleringskosten. (ook als de factuur nog niet betaald is).

Bij onvoorziene omstandigheden is het mogelijk om het kinderfeestje te verplaatsen naar een andere datum, uiteraard verzoeken wij u in dit geval zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.
Laat in ieder geval even wat weten; er wordt op u gerekend. Bij no-show zijn wij genoodzaakt het complete factuurbedrag in rekening te brengen.

Bij uitval van 1 of meerdere deelnemers kunt u dit uiterlijk tot 3 dagen voor het kinderfeestje via de mail doorgeven. Let op: wij brengen wel altijd minimaal het bedrag van 7 kinderen in rekening. Bij latere afmelding behouden wij het recht om het volledige opgeven aantal deelnemers aan u door te berekenen. 

300528 8 B 1x1 Green nwOnvoorziene omstandigheden:

Happy 2 Create behoudt ten alle tijden het recht om bij onvoorziene omstandigheden, zoals ziekte, brand, sterfgeval binnen de familie e.d. het kinderfeestje/ workshop te verplaatsen naar een, met u overeen te komen, latere datum. Op dat moment heeft u ook het recht het kinderfeestje/ workshop kostenloos te annuleren.

300528 8 B 1x1 Green nwEten & Drinken:

Limonade(siroop) en een wafel met slagroom voor de kinderen, koffie en/of thee voor de begeleiding zijn tijdens het kinderfeestje bij de prijs inbegrepen.


300528 8 B 1x1 Green nwRoken:

Roken is in ons pand verboden.

300528 8 B 1x1 Green nwAansprakelijkheid:

Deelname aan onze kinderfeestjes en workshops geschiet geheel op eigen risico. Happy 2 Create is niet aansprakelijk voor welke vorm van schade dan ook, zowel voor, tijdens als na deelname aan een kinderfeestje of workshop van Happy 2 Create.


300528 8 B 1x1 Green nwLocatie:

De kinderfeestjes en workshops worden gehouden in onze workshopruimte; Hogedijk 20, 3401 RD IJsselstein. 

300528 8 B 1x1 Green nwParkeren:

U kunt gratis gebruik maken van het algemene parkeerterrein aan het begin van het terrein. Parkeren alleen in de daarvoor bestemde vakken. In het uitzonderlijke geval dat het terrein vol is kunt u ook langs de straatzijde parkeren. Wij verzoeken u met name op zaterdag- en zondagochtend een beetje rekening te houden met onze woonachtige buren aan het parkeerterrein. Grote opgave met met een groep kinderen... maar het wordt erg op prijsgesteld als de wandeling van de auto naar onze ruimte (20 meter) een beetje rustig en zachtjes kan verlopen.

6092674 1x2 midden blauw nw.jpg Kinderfeestjes    1x2 paarsThema's    1x2 geelPrijs & Info   1x2 roodAgenda    1x2 groenAanmelden    1x2 blauwVeel gestelde vragen

 Copyright © 2019 Happy 2 Create. All Rights Reserved.

LEGO® is a trademark of the LEGO Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site.
Happy 2 Create is a completely independent website which use official parts produced by the LEGO® company.