Het boeken van een kinderfeestje kan uitsluitend via de mail:

Mailbox  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik voor de beschikbare data en tijden op deze link: Agenda (kinderfeestjes op andere data en tijden op aanvraag)

 

300528 8 B 1x1 Green nwWerkwijze:

  • Stuur ons een mail met hierin uw gegevens en de gewenste datum en tijd voor het kinderfeestje. U kunt hierbij gebruikmaken van bovenstaande link.
  • U ontvangt van ons z.s.m. bericht of de door u gewenste datum en tijd nog beschikbaar is* en verdere informatie omtrent de boeking. Speciale wensen (extra tijd om cadeautjes uit te pakken e.d.) komen daarbij ook aan bod.
  • Uw boeking is pas definitief nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Ongeveer een week voor aanvang van het feestje ontvangt u van ons via de mail een factuur.

* Ondanks dat we ons uiterste best doen om de agenda op de website up to date te houden, kan het voorkomen dat een datum nog wel als beschikbaar op de site staat maar inmiddels niet meer beschikbaar is. Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk te wachten met het versturen van uitnodigingen tot u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

300528 8 B 1x1 Green nwMeer informatie: kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

300528 8 B 1x1 Green nwVragen? Wellicht kunt u het antwoord vinden bij de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, stuurt u dan gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op via 030-7600087. 

6092674 1x2 midden blauw nw.jpg Kinderfeestjes    1x2 paarsThema's    1x2 geelPrijs & Info   1x2 roodAgenda    1x2 groenAanmelden    1x2 blauwVeel gestelde vragen

 Copyright © 2019 Happy 2 Create. All Rights Reserved.

LEGO® is a trademark of the LEGO Group of companies which does not sponsor, authorize or endorse this site.
Happy 2 Create is a completely independent website which use official parts produced by the LEGO® company.